Uw partner in communicatie

COMMVERSE

COMMVERSE geeft advies en zorgt voor de uitvoering op het gebied van communicatie in de breedste zin van het woord. Of u nou behoefte heeft aan een nieuwe website, zoekende bent in het gebruik van social media of invulling wil geven aan een (wekelijkse) nieuwsbrief. Door de juiste on- en offline communicatiemiddelen in te zetten, met de juiste inhoud, wordt u beter vindbaar en wordt de juiste doelgroep aangesproken. Dit leidt uiteindelijk tot meer conversies. Onze slogan is dan ook niet voor niets "We boost your conversion". 

Door de juiste kennis en jarenlange ervaring zijn al onze medewerkers experts op het gebied van marketing en communicatie. Wij gaan voor het maximale en zijn niet tevreden met minder dan dat. 

 

Klantentevredenheid 

Wat wij belangrijk vinden? Dat klanten 100% tevreden zijn over onze geleverde diensten. Om dat te bereiken, bieden wij u een gratis feedbackronde aan. Wij leveren u de tekst aan waar u om gevraagd heeft, u leest hem door en daarna heeft u de mogelijkheid om zogenoemde oneffenheden terug te koppelen. Hier gaan wij weer mee aan de slag, zodat de puntjes op de i gezet worden en u súper tevreden bent over de geschreven content. U blij = wij blij! 

 

Persoonlijk

Persoonlijk contact is nog iets wat wij héél belangrijk vinden. Of het nu gaat om een persoonlijk gesprek om dingen af te stemmen of om wekelijks contact via de telefoon of mail, niets is ons te gek! 

Bent u enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op.